Debutové album je na světě! 02.09.2018
Skupina Donor přináší dobrou zprávu pro všechny své fanoušky a tou je oznámení v pořadí prvního alba. Nová deska, jednoduše pojmenovaná Donor, završuje několikaleté období, kdy kapela zpracovávala materiál, aby nakonec vybrala jedenáctku toho nejlepšího, co zatím hudebnímu světu za svou dobu působení nabídla.

„Jsme velice rádi, že se naše plány daří plnit v předem stanovených termínech a je to pro nás jistě dobrý odrazový můstek do budoucna,“ komentují svůj prvotní počin členové kapely. Album nabízí od začátku do konce melodické skladby, při jejichž poslechu si může přijít na své široké spektrum milovníků tvrdší muziky. Prolínají se prvky vícero stylů, které se od hardrocku posouvají přes klasický heavy a power metal dál, až do tvrdých riffů thrash metalu.

     Vše je podpořeno mohutnými refrény a na tuzemské scéně stále žádanými, česky psanými texty. Album bylo oficiálně představeno na letošním festivalu Masters of Rock, kde bylo poprvé k dostání přednostně pro návštěvníky festivalu. Nyní se podařilo vyřešit vše potřebné a desku Donor si tak můžou opatřit i další příznivci skupiny a to kromě osobního odběru na koncertech i zde, prostřednictvím oficiálních webových stránek. Zájemci mohou objednávat CD v sekci Album.

obrázek